Alle categorieën

Home > Over ons

Bedrijfsprofiel


Dancing Fireworks Group, oorspronkelijk opgericht door dhr. Zhong Ziqi in 1996, werd opgericht in 2004. De groep beslaat een oppervlakte van meer dan 3 miljoen vierkante meter en heeft een oppervlakte van meer dan 80,000 vierkante meter en heeft meer dan 1600 goed opgeleide werknemers in dienst. De groep is een bekende grootschalige vuurwerkgroep in binnen- en buitenland, die zich bezighoudt met vuurwerk RD, productie, verkoop, grondstoffen, verpakking en showbusiness en heeft het recht om rechtstreeks naar overzeese markten te exporteren. Dancing Fireworks Group produceert acht categorieën, meer dan 3000 gediversifieerde veilige en milieuvriendelijke artikelen, voornamelijk inclusief fonteinen, spinners, stuwen, Romeinse kaarsen, luchtgranaten, plankvuurwerk, vuurwerk, combinatievuurwerk dat een hoge reputatie geniet in tientallen landen en regio's.

Dancing Fireworks Group is in het bezit van klasse A-certificering en heeft ongeveer 500 shows gegeven in binnen- en buitenland, met de volgende belangrijke:

De openings- en sluitingsceremonieshow van de Olympische Winterspelen in Peking in 2022, de openings- en sluitingsceremonieshow van de Paralympische Winterspelen in Peking in 2022, de viering van de 100e verjaardag van de oprichting van de Communistische Partij van China in 2021, de 70e viering van het nationale jubileum Show van de Republiek China in 2019, Samoa Display Shows in 2019, Cambodja Display Shows in 2018, Beijing APEC Summit Show in 2014, Shanghai World Expo. Show in 2010, Guangzhou Asian Games Show in 2010, de 60th National Anniversary Celebration Show of the Republic of China in 2009, de openings- en sluitingsceremonieshow van de Olympische Spelen van Peking in 2008, de openings- en sluitingsceremonieshow van de Paralympische Spelen in Peking in 2008 enz., wat resulteerde in een groot succes en een grote populariteit geniet bij leiders en andere toeschouwers van verschillende landen en regio's bij geschenken.

Dancing Fireworks Group beschouwt "praktisch, innovatie, uitmuntendheid en betrouwbaarheid" als het doel van de onderneming, en "harmoniegericht, te goeder trouw is het allerhoogste, de goede werking en de samenleving ten goede komen" als het bedrijfsconcept. Het brengt honderden miljoenen kijkers een ongeëvenaard visueel feest.


certificaat

6
5
4
3
2
1

Werkplaats

8
7
6
5
4
3
2
1